Nieuws

February 19th
Het Openbaar Ministerie (OM) gaat de bestuurder van het busje die de dodelijke aanrijding bij Pinkpop heeft veroorzaakt vervolgen. Een 35-jarige man uit Heerlen kwam daarbij om het leven.
February 19th
De Amerikaanse senator Bernie Sanders wil in 2020 opnieuw meedoen aan de presidentsverkiezingen in zijn land, zo heeft de 77-jarige politicus dinsdag officieel bekendgemaakt.
February 19th
De Duitse modeontwerper Karl Lagerfeld is overleden. De hoofdontwerper van het Franse modehuis Chanel is 85 jaar oud geworden.
February 19th
In een paprikakwekerij in het Zuid-Hollandse Bergschenhoek, iets ten noorden van Rotterdam, is dinsdag rond 11.30 uur een middelgrote brand uitgebroken. Er zijn geen gewonden gevallen, meldt veiligheidsregio Rijnmond Veilig.
February 19th
In India zijn twee stuntvliegtuigen op elkaar gebotst tijdens een vliegshow. Daarbij raakten twee piloten gewond, één piloot kwam om het leven. Het ongeluk gebeurde tijdens een grote militaire vliegtuigshow in Bangalore.
February 19th
Bij het ministerie van Defensie hebben zich tot nu toe 110 militairen gemeld die denken ziek te zijn geworden door vuilverbranding op missie in Afghanistan of zich daar zorgen over maken. Minister Ank Bijleveld beslist begin april of de meldingen vragen o…