Nieuws

June 17th
Koen Schuiling (VVD) is de nieuwe burgemeester van de gemeente Groningen. Dat is maandagavond besloten tijdens een besloten zitting van de gemeenteraad en bekendgemaakt door waarnemend burgemeester Peter den Oudsten.
June 17th
Modeontwerpster Gloria Vanderbilt is op 95-jarige leeftijd overleden. Dat maakte CNN maandag tijdens een nieuwsuitzending bekend.
June 17th
Bij een schietpartij in Amsterdam-Noord is maandagavond een dode gevallen. De schutter is op de vlucht geslagen, meldt de politie.
June 17th
Mohamed Morsi, de voormalig president van Egypte, is maandag in de rechtbank overleden, meldt de Egyptische staatstelevisie.
June 17th
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten maandag een bezoek aan Windsor Castle in Engeland. Willem-Alexander is door koningin Elizabeth II geïnstalleerd als Ridder in de Orde van de Kousenband. Hij is de dertiende Oranje die in de h…
June 17th
De organisatie van de Formule 1 Grand Prix van Nederland op Zandvoort in 2020 heeft maandag de ticketprijzen bekendgemaakt. De goedkoopste dagkaart voor de race is 140 euro voor een volwassene.