Nieuws

December 16th
Tom Dumoulin gaat in 2019 proberen om voor de tweede keer de Giro d'Italia te winnen. Waarschijnlijk rijdt de kopman van Team Sunweb daarna ook nog de Tour de France.
December 16th
De sneeuw die zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag viel zorgt voor vertragingen op het spoor. Zo rijden er geen treinen tussen Utrecht en Schiphol door een wisselstoring.
December 16th
Door het overlijden van het zevenjarige meisje uit Guatemala in een opvangcentrum van de Amerikaanse grenspolitie, is het asielbeleid van de Verenigde Staten onder vuur komen te liggen.
December 16th
De sneeuw die Nederland zondagochtend bedekt zal op de meeste plekken aan het begin van de middag weer verdwenen zijn, doordat zachtere lucht het land binnentrekt. Het wordt 1 tot 6 graden.
December 16th
In Portugal is zaterdagavond een traumahelikopter met vier mensen aan boord neergestort in het bergachtige gebied in de buurt van de stad Porto. De nationale hulpdienst INEM gaat ervan uit dat alle vier inzittenden zijn omgekomen.
December 16th
Zeven mensen zijn omgekomen bij een mijnongeluk in de provincie Chongqing in het zuidwesten van China. Nog eens drie mijnwerkers raakten gewond, meldde Xinhua State Agency laat op zaterdag.