Nieuws

July 6th
In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.
July 6th
De Surinaamse overheid gaat de coronamaatregelen in het land vanaf maandagochtend versoepelen. Zo mogen verschillende bedrijven de deuren weer openen en kunnen mensen die contactberoepen uitoefenen weer aan de slag, meldt Waterkant.
July 6th
Australië gaat vanaf dinsdag de grens tussen de deelstaten Victoria en New South Wales sluiten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het is voor het eerst in honderd jaar dat de grens tussen de twee dichtbevolkte gebieden wordt geslot…
July 6th
Maandag waait een matige tot krachtige westenwind en worden wolkenvelden afgewisseld door de zon. Verspreid over het land kan een bui vallen.
July 6th
De centrumrechtse regeringspartij Kroatische Democratische Unie (HDZ) van premier Andrej Plenkovic heeft zondag een ruime overwinning behaald tijdens de parlementsverkiezingen in het land. De belangrijkste opponent SDP, die naar verwachting gelijk op zou …