Nieuws

February 23rd
Ajax is zondag voor het tweede seizoen op rij onderuitgegaan bij Heracles Almelo. Cyriel Dessers was op het natte kunstgras de matchwinner (1-0) en bezorgde de koploper de vierde competitienederlaag van het seizoen.
February 23rd
De Chinese president Xi Jinping heeft zondag toegegeven dat er tekortkomingen zijn geweest in de bestrijding van het coronavirus in het land, meldt het Chinese staatspersbureau Xinhua. In zijn speech tijdens de communistische top noemde de leider de uitbr…
February 23rd
Op dit moment woeden er grote bosbranden op de Canarische Eilanden. De harde wind en hoge temperaturen zorgen ervoor dat het vuur makkelijk om zich heen kan grijpen.
February 23rd
Het aantal besmettingen met het coronavirus in Italië is zondag verder opgelopen naar 130. Vooral de noordelijke regio's Lombardije en Veneto zijn getroffen door de uitbraak, meldt de Italiaanse krant La Repubblica.
February 23rd
PSV lijkt definitief de weg naar boven te hebben ingezet in de Eredivisie. De Eindhovenaren waren in Arnhem met 1-2 te sterk voor Vitesse en boekten zo de derde overwinning op rij.
February 23rd
Meer dan zeventig vluchten op luchthaven Schiphol zijn zondag geannuleerd wegens de barre weersomstandigheden. Tientallen andere reizen liepen enkele uren vertraging op, blijkt uit vliegverkeersdata van Schiphol.