Nieuws

August 26th
98 bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk zijn verhuisd naar Nederland uit angst voor een naderende Brexit en nog eens 325 bedrijven denken na over een verhuizing, meldt het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA).
August 26th
De politie heeft een huisarts uit Brunssum aangehouden op verdenking van seksueel misbruik van een patiënt, meldt dagblad de Limburger. De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft de aanhouding van de huisarts bevestigd.
August 26th
Opnieuw heeft de politie bij protesten rond de G7-top in het Zuid-Franse Biarritz meerdere arrestaties verricht. Negentien mensen werden zondag aangehouden, van wie zeventien in hechtenis zijn genomen, meldt de Franse radiozender Franceinfo op basis van d…
August 25th
De vijf mannen die mogelijk betrokken zijn bij de dood van een 32-jarige man uit Assen zijn weer op vrije voeten, meldt de politie zondagavond. De vijf personen zouden de man zaterdag hebben aangevallen in een speeltuin omdat ze hem hadden gelinkt aan een…
August 25th
De politie heeft de vrouw die zaterdagavond bij het Noord-Hollandse Venhuizen als vermist werd opgegeven, in goede gezondheid gevonden. Een politiewoordvoerder kon nog niet zeggen waar de vrouw is gevonden en wat er sinds zaterdagavond is gebeurd.
August 25th
De Nederlandse hockeysters hebben zondag in België voor de tiende keer de Europese titel gepakt. In de finale werd Duitsland met 2-0 opzijgezet. Dat leverde Oranje bovendien een ticket voor de Olympische Spelen op.