Nieuws

October 24th
Premier Mark Rutte kreeg vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie veel vragen over de afgebroken vakantie van koning Willem-Alexander en zijn gezin.
October 24th
AstraZeneca en Johnson & Johnson hervatten in de Verenigde Staten hun proeven met de door hen ontwikkelde coronavaccins. De farmaceuten legden uit voorzorg de onderzoeken tijdelijk stil vanwege gezondheidsproblemen bij enkele proefpersonen.
October 24th
Het aantal positieve coronatests in België is de afgelopen week opnieuw hard toegenomen, blijkt uit cijfers van het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Ook werden vrijdag 585 Belgische coronapatiënten opgenomen in het ziekenhuis…
October 24th
In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober wordt de klok één uur achteruit gezet. Dat betekent een extra uur slapen. Maar wat doet de wintertijd verder met je biologische ritme? En waar komt de wintertijd eigenlijk vandaan?
October 24th
Meerdere zorgorganisaties vinden de regels rond het gebruik van mondkapjes door ziekenhuispersoneel "verwarrend en onveilig". Ze pleiten zaterdag in een open brief voor duidelijkere en strengere richtlijnen voor het gebruik van medische mondkapjes.
October 24th
Kaas, wijn, wat noten en een peperdure olijfolie; het overhandigen van het kerstpakket is hét moment van het jaar waarop bedrijven hun waardering kunnen tonen aan werknemers. De doos vol lekkernijen zal door de coronacrisis niet meer op het kerstfe…